Synck Company
Hoor Protectie Plan
terug naar de homepage

Wilt u uw klanten een aantrekkelijke hoortoestelverzekering aanbieden?

Het Hoor Protectie Plan stelt een zelfstandige audicien in staat aan zijn klanten, in eigen beheer, een hoortoestelverzekering aan te bieden. Het plan is ontwikkeld door Synck Company B.V.

U kunt de hoortoestelverzekering zelf snel en eenvoudig online voor de klant afsluiten bij het afhalen en afrekenen door de klant. Het Hoor Protectie Plan kent betere voorwaarden en premies dan die van toepassing zijn bij de grote ketens en het reguliere aanbod van hoortoestelverzekeringen.

Zo kent de verzekering onder andere geen afschrijving tijdens de looptijd, laag eigenrisico, wereldwijde dekking en een uitstekende schadebehandeling.

Hoe werkt het?
De audicienopticien kan zelf direct en in eigen beheer een hoortoestelverzekering afsluiten via een beveiligde online omgeving. Na invoer wordt alles direct verwerkt en het polisblad kan direct worden geprint of gemaild.

Gehoorapparaten zijn zowel klein als waardevol en worden altijd meegedragen. Het risico van beschadiging, diefstal of verlies is daarom groot. Het Hoor Protectie Plan is een uitstekende verzekering ontwikkeld speciaal voor uw gehoorapparatuur.

De voordelen op een rijtje:

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u voor deelname aan het Hoor Protectie Plan. Klik hier voor meer informatie.