Synck Company
Hoor Protectie Plan
terug naar de homepage

MEEST GESTELDE VRAGEN:

Wat wordt er verzekerd?
Uw gehoorapparatuur welke aan ons is opgegeven en geaccepteerd, is verzekerd tegen schade (alleen als de oorzaak van buiten komt), verlies en diefstal.

Wat wordt er niet verzekerd?
U bent onder andere niet verzekerd tegen schade veroorzaakt door slijtage, onvoldoende zorg, onverantwoordelijk, gedrag en opzet. Schade of verlies van alleen de batterijen of lifetip is ook uitgesloten. In de voorwaarden kunt u precies lezen wat we niet verzekeren.

Waar is de gehoorapparatuur gedekt?
Er is wereldwijde dekking.

Wat dekt mijn inboedelverzekering?
Het kan zijn dat u in het bezit bent van een inboedelverzekering waarop deze gehoorapparatuur is gedekt. Het is echter verstandig de gehoorapparatuur apart te verzekeren, omdat op een inboedelverzekering meestal alleen zaken in en rond uw huis zijn verzekerd. Ook in geval van aanvullende dekkingen voor het buitenhuisrisico is er vaak sprake van beperkingen wat betreft maximum verzekerde bedragen en dekkingsgebied. Het Hoor Protectie Plan is specifiek ontwikkeld voor het verzekeren van gehoorapparaten, ook buitenshuis en op reis in het buitenland.

Wanneer kan deze verzekering worden aangeschaft en hoe?
Betaalt u de verzekeringspremie bij de aankoop van de gehoorapparatuur bij een audicien die is aangesloten bij het Hoor Protectie Plan, dan bent u direct verzekerd. De dekking begint op het moment van definitieve aanschaf. Er is dus geen dekking tijdens de proefperiode, daar kunt u apart een verzekering voor kopen. Kiest u niet direct voor deze verzekering, dan kunt u daar tot een maand na aanschaf alsnog voor kiezen. Dat is dan wel onder voorbehoud dat er nog geen schade is geweest. Verder geldt dan een wachttijd van 14 dagen voordat de verzekering ingaat. U kunt deze verzekering aanvragen bij uw audicien.

Aan wie wordt deze dekking verleend?
Aan de natuurlijke persoon vermeld op de polis.

Kan ik ook van deze aanbieding gebruik maken als mijn audicien niet is aangesloten bij het Hoor Protectie Plan?
Nee, deze verzekeringsoplossing is speciaal ontwikkeld voor de klanten van audiciens aangesloten bij het Hoor Protectie Plan. Vraag bij uw audicien naar de voorwaarden?

Bij wie kan ik terecht voor schade, vragen en wijzigingen van de verzekering?
Allereerst bij uw eigen audicien en daarnaast bij Hoor Protectie Plan en via e-mailadres: hpp@synckcompany.nl

Bij welke verzekeraar bent u verzekerd?
Het Hoor Protectie Plan is een product van en ontwikkeld door Synck Company B.V. en verzekeraar Great American International Insurance DAC. Zie ook www.gaig.com

Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De exacte dekking is afhankelijk van de voorwaarden van de specifieke polis. Great American
International Insurance DAC is geautoriseerd door de Central Bank of Ireland. Geregistreerde onderneming: Station House, Dublin Road, Malahide, County Dublin,
Ireland. Company number: 380145.